Adatvédelmi irányelvek jelentkezők számára

Az Energiabörze Kft. azon dolgozik, hogy garantálja az Ön személyes adatainak védelmét, amikor egy állásra jelentkezik hozzánk. Az alábbi adatvédelmi irányelvekből megtudhatja, hogyan kezeljük az Ön által megadott személyes adatokat, illetve hogyan biztosítjuk azok védelmét.

Az adatokat, melyeket a jelentkezése során biztosít a számunkra, nyilvántartásba vesszük. Ez magában foglalja azokat az információkat is, melyek jelentkezésével együtt érkeznek hozzánk, mint például a korábbi munkáltatóitól kapott referenciái. Az Ön előzetes hozzájárulása nélkül azonban nem kérünk referenciát korábbi munkáltatójától közvetlenül.

Irányelveinek megfelelően az Energiabörze Kft. nem kér különleges adatokat az állásokra jelentkezőktől. Ezért amikor beküldi jelentkezését, ne küldjön nekünk különlegesnek minősülő személyes adatokat magáról, pl. etnikai hovatartozása, politikai nézetei, vallási/filozófiai meggyőződése, szakszervezeti tagsága, egészsége, családi állapota, terhessége, valamint szexuális irányultsága, kivéve, ha az adott információ ismerete elengedhetetlen a megpályázott beosztás esetén.

Egy adott állásra történő jelentkezés beküldésekor hozzájárulását adja személyes adatainak feldolgozásához a felvételi eljárás során.

Adatait jelentkezése kiértékelésére, valamint referenciái és az egyéb, Ön által biztosított információk ellenőrzésére fogjuk felhasználni. Az Ön által megadott adatokat továbbá arra is felhasználjuk, hogy kapcsolatba lépjünk Önnel, és behívjuk egy interjúra, amennyiben profilja megfelel az általunk meghirdetett álláslehetőségnek.

Az Energiabörze Kft. felelősséggel tartozik személyes adatai iránt, melyekkel kapcsolatban Magyarország adatvédelmi szabályzatai az irányadók. Kizárólag a felvételi folyamatban részt vevő személyek fognak hozzáférni a felvételi ügyekkel kapcsolatos adataihoz.

Adatai védelmét technikai és szervezeti intézkedésekkel biztosítjuk, többek között az adatvesztés, az adatok manipulációja, valamint a jogosulatlan hozzáférés elkerülése érdekében. Biztonsági intézkedéseinket folyamatosan az aktuális technikai fejlesztésekhez igazítjuk. A legutolsó adatfrissítéstől számítva személyes adatait 18 hónapig tároljuk adatbázisunkban.

Ön jogosult arra, hogy kapcsolatba lépjen velünk, és ellenőrizze a tárolt személyes adatait. Ha azok helytelenek, hiányosak vagy nem relevánsak, bármikor kérheti az adatok kiigazítását vagy törlését. Ezenkívül bármikor jogosult adatai törlését kérelmezni.

Ha bármilyen kérdése van jelentkezése vagy személyes adatai kapcsán, lépjen kapcsolatba velünk a lenti e-mail címen.

Köszönettel,
Energiabörze vezetőség

Energiabörze Kft.
1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. 4.ép. 2.em.
Magyarország
E-mail: titkarsag@energiaborze.hu
Cégjegyzékszám: 01 09 191733
Adószám: 13916448-4-43